tisdag 17 augusti 2010

Miniskåp

Loppisen på idrottsplatsen i Tollarp i lördags var helt klart sommarens bästa, iallafall så här långt. - Stort utbud av både jättefina möbler och småsaker, och jag blev så där lysten som man kan bli när man ser potentialen hos gamla möbler. "Tänk vad fin den där skulle kunna bli med lite färg..."

Men bor man i ett hus med 75 kvm boyta så får man lägga band på sig, iallafall när det gäller de allra största pjäserna. Jag kom iallafall hem med en skohylla (som redan var grön och grann!), två pinnstolar, en julkrubba (till mina figurer som fyndades tidigare under sommaren) samt ett "miniskåp" med 12 små lådor.

Jag tänker mig att det här lilla skåpet kommer göra sig jättebra ståendes på ett skrivbord i mitt framtida pysselrum. När jag hittade det var det laserat i en inte alltför snygg rödbrun nyans (inte alls så snygg som den ser ut på bilden), men det var snickrat i riktigt stadigt trä, kändes som ett rejält hantverk och kostade bara TJUGO kronor!


Det mäter 60 cm på höjden och lådorna är 13x6 cm och det lilla "krönet" gör att det ser riktigt allmoge ut.

Burken med antikgrå färg åkte fram ur garaget och sim salabim så var det lite annat "stuk" på det!


Lådorna kommer jag fylla med småplock på nolltid, men först måste jag ta tag i mitt pysselrumsprojekt nere i källaren. Där måste storstädas innan väggar, golv och tak kan målas, och sen måste hyllor och belysning inhandlas.

Egentligen ett riktigt kul projekt, eller hur? Måste bara få tummarna ur...

3 kommentarer:

  1. Vilket lyft! Rätt kul att en lite minibyrå kan sätta igång ett projekt som ska bli ett helt pysselrum :)

    Kram på dig!!

    SvaraRadera
  2. Vad snyggt skåpet blev!!
    Utmärkt förvaring för en massa småsaker.
    Lite avundsjuk på dig att du har så mycket tid till att få saker gjorda nu. Känner att man skulle vilja ha mer ledigt tid för att hinna få lite iordning här... (även om det har hänt en hel del!)

    Saknar dig!
    Kramar Lotta

    SvaraRadera
  3. Vilket jättefint skåp precis vad jag letar efter. Kanske dags för dig att sälja vidare... Ring mig i så fall 08-50814000
    Agneta g

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!