lördag 6 februari 2010

Gjutjärnskruka

Det känns som en smärre evighet som jag har gått och småsneglat på den där fina lilla gjutjärnskrukan som Åhléns har haft i sin kollektion ett bra tag. Gillar både färgen och stilen, så nu i veckan gjorde jag slag i saken och köpte den.

Planterade två små murgrönor i den. Jag älskar murgröna, men är tyvärr ganska dålig på att hålla den vid liv. Några tips?

5 kommentarer:

  1. Tack för ditt besök hos mig! :) Kul då fick jag se din fina blogg.

    Den där gjutjärnskrukan är så fin, ett riktigt fynd tycker jag.
    Kram.

    SvaraRadera
  2. Ser verkligen fin ut, hur hög är den? Ska den flyttas ut i vår?

    Ang skötsel av växter så ska jag meddela att hortensian jag köpte för 1 v sen börjar vissna redan *SORG*

    Kram på dig!!

    SvaraRadera
  3. Murgröna är alltid dekorativt, själv har inga gröna tummar och de få krukväxter jag planterar brukar hamna i himlen ganska snart. I lånelägenheten som vi bor i har de ställt ut plastväxter i fönstren, det är förstås praktiskt, men ack så tråkigt.

    SvaraRadera
  4. Den urnan har jag också tittat på, men det blev en annan vilket man ser i dagens inlägg. Tyvärr har jag inga tips vad gäller murgrönor.. själv köper jag sådana med jämna mellanrum, men lyckas ta död på dem väldigt fort...

    SvaraRadera
  5. Ja , dom krukorna är så fina ! Har varit på väg att köpa den en gång , när jag var i Malmö , men orkade inte gå och bära på den . Nu när jag ser din , ångrar jag mig att jag inte köpte den ! Murgröna behöver torka ut mellan varven ! Lycka till ! Kramar Susanne / den gamla skolan ♥

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!